Rondleidingen

Voor geïnteresseerden organiseren we elke woensdag rondleidingen op het distributie centrum van de Voedselbank Amsterdam. Tijdens deze rondleiding krijgt u een beeld over onze werkwijze. Ons distributiecentrum bedient niet alleen alle uitgiftepunten in Amsterdam, maar fungeert ook als Regionaal Distributiecentrum voor Noord Holland.

Aanmelden

U kunt u aanmelden als individu of als groep via gastvrouw@voedselbank.org
Op de woensdagen worden onder andere de voedselpakketten samengesteld; een uitgelezen kans om ons volop in bedrijf te aanschouwen. Een rondleiding begint meestal om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is belangrijk dat u eerst mailt, zodat wij weten hoeveel mensen er komen.

Wat kost het?

In principe zijn de rondleidingen kosteloos. Maar, we zijn blij met alles wat we krijgen. Dat mag voedsel zijn, geld, of misschien kunt u ons vanuit uw organisatie of uw bedrijf een product of dienst aanbieden waar wij wat aan hebben.

Of misschien vindt u het leuk om u aansluiten bij het vrijwilligersnetwerk van de Voedselbank Amsterdam. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Onze organisatie draait volledig op vrijwilligers. Kijk hier voor meer informatie.