Rondleidingen

Voor geïnteresseerden organiseren we regelmatig rondleidingen bij de Voedselbank Amsterdam. Tijdens deze rondleiding krijgt u een beeld over de werkwijze van de Voedselbank Amsterdam.

U kunt u aanmelden als individu of als groep via gastvrouw@voedselbank.org
Op de woensdagen o.a. worden de voedselpakketten samengesteld, de uitgelezen kans om de Voedselbank volop in bedrijf te aanschouwen. Een rondleiding begint meestal om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is belangrijk dat u eerst mailt, zodat wij weten hoeveel mensen er komen.

Wat kost het?

We zijn blij met alles wat we krijgen. Dat mag voedsel zijn, geld, of misschien kunt u ons vanuit uw organisatie of uw bedrijf een product of dienst aanbieden waar wij wat aan hebben.

Maar misschien vindt u het zo leuk en zo’n goed werk dat wij verrichten, dat u zich graag wilt aansluiten bij het vrijwilligersnetwerk van de Voedselbank Amsterdam. Wij kunnen namelijk altijd vrijwilligers gebruiken. De organisatie van de Voedselbank Amsterdam draait volledig op vrijwilligers. Met zo’n rondleiding leert u ons ook een beetje beter kennen. Kijk hiervoor ook eens op deze pagina: vrijwilliger worden.