Rondleidingen

Voor geïnteresseerden organiseren we elke woensdag rondleidingen op het distributie centrum van de Voedselbank Amsterdam. Tijdens deze rondleiding krijgt u een beeld over onze werkwijze. Ons distributiecentrum bedient niet alleen alle uitgiftepunten in Amsterdam, maar fungeert ook als Regionaal Distributiecentrum voor Noord Holland.

Aanmelden

U kunt u aanmelden als individu of als groep via gastvrouw@voedselbank.org
Op de woensdagen worden onder andere de voedselpakketten samengesteld; een uitgelezen kans om ons volop in bedrijf te aanschouwen. Een rondleiding begint meestal om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is belangrijk dat u eerst mailt, zodat wij weten hoeveel mensen er komen.

Wat kost het?

We zijn blij met alles wat we krijgen. Dat mag voedsel zijn, geld, of misschien kunt u ons vanuit uw organisatie of uw bedrijf een product of dienst aanbieden waar wij wat aan hebben.

Maar misschien vindt u het leuk om u aansluiten bij het vrijwilligersnetwerk van de Voedselbank Amsterdam. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Onze organisatie draait volledig op vrijwilligers. Kijk hier voor meer informatie.